1. You appear to be visiting from a country other than Sweden, please visit our English site.

AD, projektledare och flashgeni!

Det händer mycket på Internet. Så mycket att vi inte hinner med allt vi vill göra. Vi längtar efter dig som vill vara med oss och utveckla framtidens smartaste, snyggaste och roligaste kommunikation på Internet.

Art Director som vill göra digital kommunikation som ännu inte gjorts, har erfarenhet från både kampanj- och siteprojekt, är form- och idéstark, driven, ödmjuk och jäkligt trevlig.

Projektledare med erfarenhet nog att operativt kunna driva stora, komplexa digitala projekt och kunder, som tyglar stress med obändig entusiasm och drar ner en och annan spontanapplåd vid projektpresentationer. Du har några år bakom dig på byråsidan och ditt intresse för vad som händer på Internet är stort.

Flashutvecklare med precision i både objektorienterad programmering och kreativ animering. Vi räknar dessutom med att du är lika trevlig som alla andra är här. Minst.

Alla på Daytona (utom Stina, som är ovanligt ung för att vara så klok) har jobbat med digital kommunikation de senaste tio åren. Vi är idag 14 personer och bland våra nuvarande uppdragsgivare finns Nokia, Valio, Yahoo! Search Marketing, Aktiespararna och MTV. Vi har 5-årsjubileum i vår och sitter i öppna, ljusa lokaler på Riddargatan 17. Vill du göra Internet lite bättre med oss?

Mejla CV, arbetsprover och referenser till martin@daytona.se. Skynda dig.Denna rekrytering är inte längre aktuell.