1. You appear to be visiting from a country other than Sweden, please visit our English site.

Daytona söker en erfaren projektledare och en webbadministratör

1. Erfaren projektledare

Du har jobbat minst tre år som kundansvarig projektledare inom digitala media. Kommunikation och fantastiska samarbeten med dina kunder och kollegor är ditt absoluta fokus, dessutom älskar du att presentera och sälja in koncept. Du är nämligen både kreativ, resultatinriktad, ödmjuk och lyhörd.

Om du känner igen dig vill vi börja med att gratulera. Vill du vara med och skapa framtidens smartaste och snyggaste digitala kommunikation tillsammans med oss, e-posta din CV och dina referenser till Martin Ragnevad. Sista ansökningsdatum är 10:e september.

2. Webbadministratör

Vi söker en administratör för publicering av text och bild på Internet, å en kunds vägnar. Du har mycket god datorvana och erfarenhet av verktyg för webbpublicering. Du har också grundläggande kunskaper i HTML och Photoshop. Vi vill att du är noggrann, snabb och engagerad, har goda språkkunskaper i svenska och engelska, och är mycket intresserad av utvecklingen inom digital media. Vi tror att du är 20-25 år och har en eftergymnasial teknikinriktad utbildning.

Tjänsten är heltid och ska tillträdas så snart som möjligt. Vänligen skicka din ansökan med CV och referenser per e-post till Lena Afonso.Denna rekrytering är inte längre aktuell.