1. You appear to be visiting from a country other than Sweden, please visit our English site.

En liten framtidskonferens är född

Daytona fyller fem år i år och det vill vi fira genom att bjuda in till en konferens. Evenemanget går av stapeln den 1:a november kl 13-17 och platsen är Debaser Medis.

Många konferenser handlar om att låta de sponsrande företagen inta scenen, och att ta ut hutlösa inträdesbelopp.

Daytona Sessions är inte en sådan konferens. Det finns inga sponsorer och det är gratis att komma.

Det innebär två saker: Dels görs presentationerna inte av dem som betalat för sin plats i talarstolen utan av dem som verkligen har något intressant att säga. Dels består inte publiken av enbart kostymer (även om sådana såklart också är välkomna!), utan av er som läser det här: de verkligt intresserade.

Intressanta talare och intresserad publik. Vi tror att det blir bättre så.

Ämnet för konferensen? Framtiden, och framtidens Internet. Perspektivet är fem år: lagom för att kunna bli visionärt, men samtidigt långt från flygande bilar.

De talare som hittills är klara är: Henrik Torstensson (Stardoll), Stefan Waldeck (Yahoo!), Johan Ragnevad (Verisign) och Joakim Jardenberg (Mindpark). Vi jobbar just nu på att få hit ytterligare några personer.

Mer information finns på sidorna för Daytona Sessions, och där kommer vi också att fylla på med mer information och fler talare efter hand. Den som vill hålla sig uppdaterad ser till att prenumerera på den här bloggen via RSS. (Vad är RSS).

Vill du besöka Daytona Sessions? Anmäl ditt intresse här.