1. You appear to be visiting from a country other than Sweden, please visit our English site.

Ut och blogga! Mobilt. Extremt.

Vi lanserade precis sajten Extreme Mobile Blogging som är ett initiativ för att sprida de mobila internettjänsternas lov till Sveriges samtliga mobilanvändare i allmänhet och till Telenors kunder i synnerhet. Det som görs på Extreme Mobile Blogging har som främsta syfte att få fler att använda mobila internettjänster oftare. Redaktionen för Extreme Mobile Blogging kommer att skriva artiklar om smarta sätt att använda populära mobila internettjänster.

Boxen testas.

Som inspiration för besökarna har redaktionen dessutom kommit på den briljanta idén att posta två unga herrar utrustade med moderna mobiltelefoner, i en låda genom Sverige för att blogga från forsränning, potatisfester och vad som än kommer i deras väg.

Vi har jobbat tillsammans med Acne Advertising och Telenor.

I samma vända som initiativet sett dagens ljus har (som av en händelse) Telenor lanserat den mobila applikationen Telenor Communities, en genväg till Facebook, YouTube och Flickr som förenklar communityanvändandet i mobilen för de som har Telenor och skickar ordet COM till numret 222.

Att ta del av och bidra till innehållet på Extreme Mobile Blogging är öppet för och riktat till alla. Att ladda hem Telenor Communities går tyvärr bara om man har Telenor som mobiloperatör.

Genom att masha upp Flickr, YouTube, Facebook och Bambuser på en Wordpress-plattform har vi fått fram en blogg som besökarna bidrar till och som förhoppningsvis växer till en naturlig plats för inspiration och information om hur man kan använda mobilt internet. Dessutom tror vi att vi kan bidra till social bevisning av mobila internettjänsters popularitet.

Över och ut. Ut i naturen!