1. You appear to be visiting from a country other than Sweden, please visit our English site.

Lansering av nya TV4 Play

Tidigare i veckan lanserades en första version av nästa generations TV4 Play. Vi på Daytona har jobbat på den tillsammans med TV4 sedan i februari med strategi, koncept, design och gränssnittsutveckling.

Den nya TV4 Play har vi tagit fram med hjälp av vår användarcentrerade process. I projektet lade vi stor energi på både kvantitativ webbanalys med användningsdata från den förra versionen av tjänsten och kvalitativa användningsstudier för att förstå olika grupper av användare och vilka behov de har i olika situationer.

Det riktigt stora jobbet i den här versionen utgörs dock av en helt ny teknisk plattform som har utvecklats internt av några riktiga hjältar på TV4. (Plattformen är förresten Ruby on Rails-baserad och hostad på Heroku, vilket är tokhett för oss som går igång på sånt.) En robust plattform är nödvändig för det som kommer i senare releaser.

Vi lovar att återkomma till TV4 Play och hur vi tog fram den vid ett senare tillfälle. Tills dess, besök TV4 Play och använd gärna Tyck till-fliken.