1. You appear to be visiting from a country other than Sweden, please visit our English site.

”Inom dig finns en ocean av poesi som du inte kan formulera”

- ur On the Cover by Nokia.

Du känner dig lite osäker, man gör ju det allt som oftast. Alla människor frågar sig själva när sänglampan släckts. Vem är jag? Vad gör jag här? Och framförallt, vilken populärmusik är jag? Dansband, rocker eller kanske hip hopper? Med Nokias nya Facebookapplikation On the Cover erbjuds du hjälp att räta ut dina frågetecken. Och du, det är inte ett quiz, det är en analys.

Tillsammans med Nokia valde Daytona att hoppa över byggandet av en kampanjsajt när vi skulle marknadsföra Nokias nya musikerbjudande Comes with Music i Sverige, och nya succémusikmobilen Nokia 5800 XpressMusic i Norge och Danmark. Vi lade istället krutet på riktigt bra produktsidor på Nokias svenska, danska och norska sidor samt på att skapa en applikation på Facebook, en rätt så välkänd webbtjänst som har fler användare än Ryssland har invånare.

Är du sugen på att bli analyserad? Och vågar du stå upp för resultatet genom att hamna på omslaget? Besök On the Cover på Facebook och upptäck din inre musikstil! Nervös? Det löser sig. Du är ung, du är snygg. Vad kan gå fel?