1. You appear to be visiting from a country other than Sweden, please visit our English site.

Nominera till bloggpriset YABA

Innan jul smyglanserade vi ett bloggpris för de bloggar som verkar inom vårt område. Det finns ju numera priser för politiska bloggar, för modebloggar (vi skapade kanske det första dylika för Nokia?), för kulturbloggar och breda bloggpris om allt möjligt. Vi tyckte dock att det saknades ett pris för de bloggar som vi hämtar mycket av vår inspiration från.1 De skriver företrädesvis om ämnen som hamnar i de kategorier vi har valt att kalla Marknadsföring, Medier och Trender och webbtjänster.

Just nu trillar det in en hel del nomineringar, men risken finns ändå att ingen har nominerat just dina favoriter ännu. Vill du vara ute i sista sekunden med din nominering så väntar du till den 11:e januari kl 23:59:59, men det går förstås utmärkt att skicka in den redan nu. Efter att alla nomineringar har kommit in inleds en allmän omröstning. Prisutdelning sker på Daytona Sessions, vol 2. (Mer om Sessions i ett kommande inlägg.)

PS. Till alla er som har saknat Daytonas 64 favoritbloggar för 2008 så kan man se YABA som en (markant) utökning av förra årets koncept. Där du själv får vara med och bestämma! DS.

1 Vi inspireras säkert av en och annan blogg om politik, mode eller annat också, såklart…men de ämnena har ju redan sina egna priser.