1. You appear to be visiting from a country other than Sweden, please visit our English site.

Rapport från Connection 07

Lite mör efter en heldags konferens och ett dygn på resande fot sitter jag nu på ett X2000 i närheten av Katrineholm på väg tillbaka till Stockholm. 90% av passagerarna sitter med laptops och surfar, men tvärtemot SJs reklamslogan är det enda som går fort tåget.

Jag vill tacka arrangörerna, de andra talarna och publiken som gjorde Connection 07 till en så intressant konferens. Kul också att träffa folk vars bloggar jag följer i verkligheten.

För den intresserade lägger jag mina slides här.Efter mitt anförande uppstod också en intressant diskussion om graden av användande på sajter med användargenererat innehåll, så jag tackar även dem som deltog i den. Den som vill kan fördjupa sig ytterligare i 1-procentsregeln jag nämnde här.

Joel, Fredrik, Mathias, Kal och Christian (1, 2, 3, 4, 5) skriver också om Connection 07.