1. You appear to be visiting from a country other than Sweden, please visit our English site.

Tack för Daytona Sessions, vol. 2

I torsdags var det den andra upplagan av Daytona Sessions, denna gång på Rival. Uppslutningen var fantastisk, stämningen avslappnad och enligt den feedback vi fått hittills så var presentationerna verkligen uppskattade.

Vi vill ta tillfället i akt och rikta ett varmt tack till talarna som delade med sig av sina förutspåelser om olika Internetrelaterade företeelser.

Video

För er som inte var där, och för er som var där och vill dela med er av det ni tagit del av, har vi (precis som förra året, fast nu i HD) lagt upp talarnas presentationer:

Vi vill också tacka alla er som kom och lyssnade och till de 355 tittarna som följde Daytona Sessions live på Bambuser. Ett särskilt tack till alla er som deltog i våra backchannels (trots att WiFi-uppkopplingen bara höll ca 1/10 av den utlovade hastigheten). Vilket engagemang!

Slutligen vill vi passa på att tacka Rival som hjälpte oss i smått och stort, och så Carlsberg för ölen.

All feedback emottages tacksamt

Lämna gärna en kommentar nedan med kritik, beröm och förslag på möjliga förbättringar. Eller kanske förslag på talare till nästa gång? Om du vill kan du istället maila dina synpunkter till martin [at] daytona [punkt] se.

PS. Kom ihåg att titta in i vårt bibliotek.