1. You appear to be visiting from a country other than Sweden, please visit our English site.

Tjejjouren.se lanserad

Exakt kl 8.00 den 8:e mars tryckte vi på den stora röda launchknappen. Och därmed gick Tjejjouren.se live – på den Internationella kvinnodagen såklart!

Såhär beskriver Tjejjouren.se sig själva:

På Tjejjouren.se kan alla som identifierar sig som tjejer komma i kontakt med en tjejjour, ställa en fråga eller läsa om allt från anorexi till onani i faktadatabasen Tjejguiden. Tjejjouren.se ger stöd, pepp och svar på frågor.

Runt om i landet finns ungefär 60 lokala tjejjourer som jobbar gratis med att stötta och stärka unga tjejer. Med den nya hemsidan har de fått ett kraftfullt verktyg för att stödja sina tjejer.

Daytonas lösning gör det möjligt för en lokal tjejjour att skapa sin helt egna hemsida med innehåll och funktionalitet som hämtas från Tjejjouren.se.

Många av de som hör av sig till tjejjourerna har utsatts för våld och övergrepp eller mår dåligt på olika sätt. Som tjej kan man ställa frågor och chatta anonymt och få stöd från andra i liknande situationer. Och i Tjejguiden kan du läsa om ätstörningar, stress, kåthet, misshandel, rus, trakasserier, relationer och mycket mycket mer.

Besök Tjejjouren.se eller sprid ordet på Facebook.