1. You appear to be visiting from a country other than Sweden, please visit our English site.

Wayne’s Coffee på iPhone och Android

Sedan igår finns en första version av den mobilapplikation som vi har tagit fram för Wayne’s Coffee att ladda ner i Apples App Store och Googles Android Market.

Wayne’s Coffee-applikationen i iPhone respektive HTC Hero.

I applikationen får man med jämna mellanrum erbjudanden som man kan ta del av på närmaste Wayne’s-café. Och det där närmaste caféet kan man förstås också hitta i appen. Så fort det kommer ett nytt erbjudande får man dessutom en notifiering så att man inte missar nåt.

Extra fint i kråksången är att Wayne’s Coffee får återkoppling på aktiviteten i realtid — antalet utcheckade kuponger och antalet inlösta kuponger visas i tjusiga diagram.

Vi har tagit fram mobila applikationer och sajter ända sedan 2002. Bl a utvecklade vi ett mobilspel som utsågs till världens bästa av GameSpot 2004. Till vår erfarenhet av applikationsplattformarna J2ME och Nokia Web RunTime kan vi nu lägga iPhone och Android. Eftersom mobilanvändandet har exploderat är efterfrågan stor och vi har fler applikationer på väg ut — bland annat en som vi just nu gör för Nokia globalt.

Wayne’s Coffees iPhone-applikation hittar du här i iTunes. Eller gör en sökning efter ”wayne” i mobilgränssnittet.

Om du har en Android-telefon, sök efter ”wayne” i Market.